Kissala

FI*SinisenHetken on pieni FiFe-rekisteröity kissala Nurmijärvellä. Kasvattjanimeni hyväksyttiin keväällä 2018. 

Haluan kasvattaa mahdollisimman kauniita, rodunomaisia sekä terveitä ja sosiaalisia kissoja. Kissani ovat minulle rakkaita perheenjäseniä ja elävät koko elämänsä meillä kotona. Jotta kissamäärä kotona ei kasva liian suureksi ja voin antaa huomiota kaikkille kissoilleni, etsin kasvateilleni aika-ajoin sijoituskoteja, jossa voisivat tehdä pennut minun kasvattajanimelleni ja jäädä sitten leikattuina sijoituskodin omistukseen. Sijoituskissasta: https://www.kissaliitto.fi/wpolku/media/2017/11/sijoituskissa-2014.pdf

Haluan tavata pennuista kiinnostuneet perheet ennen pennun lopullista varaamista. Minulle on tärkeää, että kaikille pennuille löytyy oikeanlainen ja loppuelämän koti. 

Muuttaessaan uusiin koteihin kaikki pennut ovat: vähintään 12 viikon ikäisiä, rekisteröityjä kissaliittoon (FiFe), mikrosirutettuja, rokotettuja, eläinlääkärin tarkastamia, tottuneet käsittelyyn ja normaaliin perhe-elämään.

Pennun mukana tulee hoito-ohjeet, kauppasopimus ja rekisterikirja, todistus terveystarkastuksista ja rokotuksista, pennulle tuttuja ruokia sekä suosikkilelu ja kissan elinikäinen tuki ongelmatilanteisiin. Lisäksi toivon  kuulevani kasvateistani myös jatkossa.