Kissala

FI*SinisenHetken on pieni FiFe-rekisteröity kissala Nurmijärvellä. Kasvattajanimeni hyväksyttiin keväällä 2018. 

Haluan kasvattaa mahdollisimman kauniita, rodunomaisia sekä terveitä ja sosiaalisia venäjänsinisiä kissoja. Kissani ovat minulle rakkaita perheenjäseniä. Jotta kissamäärä kotona ei kasva liian suureksi ja voin antaa huomiota kaikkille kissoilleni, etsin kasvateilleni aika-ajoin sijoituskoteja, jossa voisivat tehdä pennut minun kasvattajanimelleni ja jäädä sitten leikattuina sijoituskodin omistukseen. Kerron mielelläni lisää sijoituskissasta. 
Lisätietoa sijoituskissasta löytyy myös Kissaliiton sivuilta
https://www.kissaliitto.fi/2016/sijoituskissaopas Sijoituskissan ottaminen on kiva tapa saada pieniä sinisiä kissanpentuja omaan kotiin kasvattajan täydellä tuella.

Haluan tavata pennuista kiinnostuneet perheet ennen pennun lopullista varaamista. Minulle on tärkeää, että kaikille pennuille löytyy oikeanlainen ja loppuelämän koti. 

Muuttaessaan uusiin koteihin kaikki pennut ovat: vähintään 14 viikon ikäisiä, rekisteröityjä kissaliittoon (FiFe), mikrosirutettuja, kaksi kertaa rokotettuja, madotettuja, eläinlääkärin tarkastamia, tottuneet käsittelyyn ja normaaliin perhe-elämään. Lemmikkipennut ovat myös varhaiskastroituja/steriloituja.

Pennun mukana tulee hoito-ohjeet, kauppasopimus ja rekisterikirja, todistus terveystarkastuksista ja rokotuksista, pennulle tuttuja ruokia sekä suosikkilelu ja kissan elinikäinen tuki ongelmatilanteisiin. Lisäksi toivon kuulevani kasvateistani myös jatkossa.


Luo kotisivut ilmaiseksi!